top of page
Biodiversithee
akkerrandtheepot.jpeg

 

Ondersteun de natuur door het drinken van thee!

“Het is zo mooi om samen iets op te bouwen. Ik geniet er echt van om daar aan bij te dragen.”

 

- deelnemer

Midden in het mooie Salland ligt een boerderij. Het is ons thuis én de thuisbasis voor De Stamhoeve, onze zorgboerderij. Samen met onze deelnemers en vrijwilligers van de dagbesteding, de logés en natuurlijk de dieren hebben we het hier goed.
We bouwen met veel plezier samen aan de plek en maken hem steeds mooier en groener.


Onze mensen ervaren dat ze van waarde zijn, vinden nieuwe maatjes en verbinden zich met de dieren en de natuur. Er is rust voor wie wil en uitdaging voor wie dat zoekt. Er wordt gewerkt, gespeeld, goede gesprekken gevoerd of lekker gelachen.
Bovenal zien we mensen zoals ze in wezen zijn, waardoor ze zich letterlijk gezien voelen en tot bloei komen.

Kom jij ook eens bij ons kijken?


Erwin en Sylvia

Werken/dagbesteding
20190917_145643.jpg

Van maandag t/m donderdag werken onze deelnemers samen met ons op Groei- en Zorgboerderij De Stamhoeve. Dit kan zijn als vast werk in dagbesteding, maar ook als stap in een traject richting de arbeidsmarkt. Samen bouwen we De Stamhoeve op, met ieder zijn/haar eigen inbreng.

 

Activiteiten zijn:

- Werken in de tuin

- Kruiden kweken, oogsten, drogen en verpakken als
   kruidenthee

- Groente en fruit telen

- Dierverzorging

- Klussen en bouwen

- Terrein onderhoud

- Hout kloven

Logeren
IMG_859926.jpg

Voor kinderen/jongeren die extra zorg nodig hebben, bijvoorbeeld vanwege ASS, ADHD of een verstandelijke beperking, bieden wij logeerweekenden. De kinderen ontwikkelen zich, terwijl ze plezier hebben met hun leeftijdsgenoten. Het groene terrein, de ruimte, de dieren en de uitdagende activiteiten dragen daaraan bij.

De lijnen zijn kort. Wij begeleidden de kinderen in een huiselijke setting en hebben rechtstreeks contact met de ouders en andere betrokkenen.

Je komt tot bloei op de Stamhoeve!

bottom of page