Iedereen draagt bij op de Stamhoeve

Sinds 2012 werken er jongeren en jongvolwassenen met een zorgvraag op De Stamhoeve. Ook hebben we mogelijkheden voor mensen die willen reintegreren of participeren. Omdat een mens zoveel meer is dan zijn/haar zorgvraag kijken we naar jouw passie en talent.

BEN JE BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN OP DE STAMHOEVE VOOR JOU? BEL ONS GERUST VOOR EEN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING.
WE HEBBEN RUIMTE VOOR NIEUWE DEELNEMERS, REINTEGRANTEN EN PARTICIPANTEN.


Ook mensen met een meervoudige beperking zijn welkom op De Stamhoeve.

HET COMPUTERATELIER

In het ComputerAtelier werken jongeren op allerlei manieren met computers. Er staan 6 geavanceerde computers en er zijn tekentablets.
Er wordt o.a. gerepareerd, geinstalleerd, geprogrammeerd, teksten getypt. Dit gebeurt voor klanten uit de regio of voor De Stamhoeve zelf. 
Het werk wordt begeleid door een ervaren computerbegeleider. Er wordt een programma op maat gemaakt, waarin het computerwerk desgewenst wordt afgewisseld met ander werk.

 

CATERING NOABERFOOD

Onze catering maakt pure gerechten, zoveel mogelijk uit eigen moestuin.

Onze huisspecialiteit is de Roalterknaag. Dit is een heerlijke zoete worteltjestaart met roomkaastopping.  Zie www.roalterknaag.nl. Verder bereiden we bedrijfslunches, quiches en huisgemaakte streekproducten op bestelling.

Er zijn bouwplannen voor een theeschenkerij, met grote professionele keuken.

 

TUINWERK

De Stamhoeve heeft een terrein van 1 ha dat het nodige groenonderhoud vraagt. Er is een fruitboomgaard met oude rassen, een moestuin, wallen die we laten begroeien met pompoenen en eetbare bloemen. In het seizoen wordt er wekelijks gemaaid met de zitmaaier of bosmaaier. Kortom, heel wat te doen!DIEREN

We hebben 2 paarden (fjorden), 2 geiten, een heleboel kippen en 2 katten.
Ook verblijven er regelmatig honden bij ons. Vanaf juli hebben we onze eigen Bordercolly pup.