Nieuwsbrief

Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen/initiatieven?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief:

 

  • Nieuwsbrief:

  • * verplicht in te vullen

← Overzicht

In de hoofdrol: Het ComputerAtelier

Waarom het ComputerAtelier?

Omdat ik trots ben op de computerbegaafde jongeren van het ComputerAtelier, die zo'n ontzettend leuk werk doen, met heel veel passie en plezier.

Er zijn inmiddels 4 deelnemers die drie dagen per week werken, onder begeleiding van Rob.
Nieuwe deelnemers zijn nog welkom.

Wil je digitaal kennismaken met de mannen, zie: www.computeratelierdestamhoeve.nl. Ze hebben zelf een website gebouwd, waar ze laten zien wat ze doen én wat ze te koop aanbieden. 
Ik wil al een tipje van de sluier oplichten: de mannen zijn druk bezig met computers opknappen en die worden weer verkocht. Prima computers die niet meer nieuw zijn, maar nog wel heel geschikt voor normaal gebruik.  We hebben momenteel  20 computers te koop staan, voor een redelijke prijs tussen de 20 en 100 euro. De mannen hopen de nieuwe eigenaren blij te kunnen maken. Ben je geinteresseerd of wil je meer weten, mail naar info AT computeratelierdestamhoeve DOT nl.

Verder kijken ze computers na voor klanten. Heeft u een trage computer, last van een virus of moet uw computer anderszins nagekeken worden, in het ComputerAtelier is uw computer in goede handen. Door uw computer één keer per jaar na te laten kijken gaat hij gegarandeerd langer mee. Ook weer even mailen met info AT computeratelierdestamhoeve DOT nl.

Maar er gebeurt nog veel meer! Toch even kijken op www.computeratelierdestamhoeve.nl.

Collecte NSGK

Het ComputerAtelier heeft zelf behoefte aan nieuwe materialen. Dit hebben we gemeld bij de NSGK voor het gehandicapte kind.
De NSGK hecht waarde aan ons project en heeft toegezegd dat 50 % van de opbrengst van de collecte van dit jaar (van collectanten die zich via mij aanmelden) naar de NSGK gaat.
Heel erg mooi!

Wil jij in de week van 12 tot en met 17 november een paar uur collecteren?

Meld je aan bij mij via info AT destamhoeve DOT nl. Graag naam vermelden en de woonplaats waar je wilt collecteren, dit kan namelijk overal in Nederland zijn.

Alvast heel erg bedankt.

 

De volgende nieuwsbrief ga ik uitgebreid in op de Catering van De Stamhoeve, die ook gestart is en waar nu al heerlijke soepen, sauzen en hapjes gemaakt worden.