Nieuwsbrief

Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen/initiatieven?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief:

 

  • Nieuwsbrief:

  • * verplicht in te vullen

← Overzicht

OPEN DAG

Over een week is het zover. Wij zetten onze deuren wagenwijd open om eenieder die onze plek wil bezoeken, welkom te heten.

We hebben een heel leuk programma samengesteld voor jong en oud.
Van een digitale speurtocht verzorgd door de mannen van het ComputerAtelier, tot zelf pizza of pasta maken met een kok, tot het knutselen van een insectenhotel. 
Maar je kunt natuurlijk ook gewoon lekker aanschuiven aan de Stamtafel voor een bijzonder vlierbloesemsapje met brownie of worteltaart.
Genietend van het uitzicht.

Over dit uitzicht, er is de laatste maanden ongelofelijk hard gewerkt om het terrein mooier te maken. De zonnebloemen beginnen al te bloeien, de kippen scharrelen vrolijk rond. En er staan fruitbomen met bijzondere namen als Monsieur Hatif en Biestervelder Renette. Allemaal oude rassen die hier weer tot bloei kunnen komen.

De Vrienden van Gasterij de Stamhoevestichting heeft een ludieke aktie bedacht om eenieder de kans te geven nog meer betrokken te worden bij De Stamhoeve.
Er kunnen bomen, kippen en "makkelijke moestuinen" geadopteerd worden. Gewoon Vriend worden kan ook.
 

We zullen op de Open dag laten zien hoe onze deel er na de verbouwing uit zal gaan zien. Met een groter ComputerAtelier, waar 10 werkplekken zullen zijn. Een warme ruimte, afgewerkt met natuurlijke materialen.
In de deel komt ook ook een prachtige professionele keuken, waar de cateringmensen in kunnen gaan werken.
En natuurlijk de theeschenkerij.


Op de Open Dag krijgt u een voorproefje hiervan. We laten ons graag zien!

WELKOM!

Overigens ook met regenweer, want de meeste programma-onderdelen zullen met slecht weer binnen zijn.
Verder is het goed om vóór vertrek zaterdag, even op onze site te kijken www.destamhoeve.nl of u eventueel last heeft van de wegwerkzaamheden vlakbij de Wijheseweg en wat de alternatieve routes zijn.

 

Hartelijke groet,

Sylvia Visser