DE STAMHOEVE CATERING


​​


Pure smaak, met zorg gemaakt

Het team van De Stamhoeve catering bestaat uit jonge en getalenteerde koks met een zorgvraag, die onder leiding van Sylvia Willemsen de heerlijkste gerechten op tafel toveren. Voor elke gelegenheid verzorgen zij in overleg met u een heerlijke maaltijd voor bedrijfsevenement of familiegelegenheid. Kies uit een lunch, picknick of high tea en laat u meenemen in een feestje van smaken van hoge kwaliteit. Ook maken wij losse lekkernijen, zoals pesto of chutney, waarvan regelmatig aanbiedingen op deze website zullen verschijnen.

Onze producten maken wij met ingrediënten van eigen erf, of van leveranciers uit de regio, die net als wij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.


Kerstpakketten 2015

Geniet u mee van onze oogst? We gaan aan de slag met het maken van heerlijke kerstpakketten en relatiegeschenken. De pakketten bevatten home-made chutneys, chocolade, kruidenolie, compote en nog veel meer. Allemaal met liefde bereid en verpakt in creatieve pakketten. Prijs voor een klein pakketje is
€ 10,-. In overleg is dit uit te breiden. Het lijkt nog ver weg, maar voor ons is het fijn om er rustig aan te kunnen werken. We kunnen bestellingen aan tot ongeveer 30 pakketten. Wie kunnen we blij maken?